Luchthavenvervoer Schoten

Luchthavenvervoer Schoten  gezocht? Heb je vervoer van of naar Schoten nodig? Airport Riders brengt je goedkoop naar elke luchthaven. Luchthavenvervoer Schoten en omgeving is bij ons tot in de puntjes verzorgd en dit aan een heel scherpe prijs. Reserveer snel uw luchthavenvervoer van of naar Schoten op 03 236 38 38 of boek online. Wij rijden naar Zaventem (Brussel Nationaal, Antwerpen (Deurne Nationaal), Luik (Liege, Bieset), Charleroi (Brussels South), Oostende (Nationaal Airport) ...

Luchthavenvervoer Schoten - Taxi  van en naar Schoten

luchthavenvervoer schotenDe Taxi's van luchthavenvervoer Schoten zijn comfortabele, luxe taxi's die uitermate geschikt zijn om uw (zaken)reis of vakantie uitstekend te beginnen en te eindigen. Wij verzorgen luchthavenvervoer 24/7 van en naar verschillende nationale en internationale luchthavens. U kunt zorgeloos genieten van de start van uw vakantie of uw zakenreis met de luchthaventaxi van Airport riders..

Met Airport Riders Taxi verzekert u uzelf dat u met een wagen reist in business class stijl, op elk gewenst moment vanaf uw (bedrijfs)locatie,huis enz kunt u rechtstreeks naar de vertrekhal op Brussel Aiport en diverse Europese luchthavens. Laat u vervoeren met de wagens van luchthavenvervoer Schoten en vermijdt heel wat stress zoals file problemen en parkeer problemen enz.

Bestel luchthavenvervoer van en naar Schoten

De chauffeurs van luchthavenvervoer Schoten zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen.

Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.

CALL Tel 032363838 - Mob 0032479324567   Online Booking  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags:

Luchthavenvervoer Ekeren - Luchthavenvervoer Schoten - Luchthavenvervoer Merksem - Luchthavenvervoer Kapellen Luchthavenvervoer Brasschaat - Luchthavenvervoer AntwerpenTaxi-Merksem - Taxi Brasschaat  -Taxi Kapellen - Taxi Merksem - Taxi schoten - Taxi Ekeren

Relevante pagina's

Schoten

Schoten is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt eind 2014 34.000 inwoners. Schoten is een groene gemeente (30% van de gemeente bestaat uit bosgebied), op gemiddeld 10 km van het centrum van de stad Antwerpen.

Evenementen

 • Wereldfestival van Folklore Schoten of het Volksdansfestival ook Hello Schoten genoemd
 • Eerste dag van het wereldfestival van Folklore Schoten is er een festivalmarkt op de dreef naar het park
 • Aankomst Scheldeprijs ter hoogte van het marktplein
 • Iedere tweede zondag van Mei de Vaart-koers met de dagen ervoor en erna de Vaart-kermis
 • Laatste weekend van Juli is er een kermis op het marktplein
 • Laatste zaterdag van Augustus is er de Parkhappening in het gemeentepark

Bezienswaardigheden schoten

Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Schoten? Hier pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.

 • Kasteel van Schoten (nu Cultureel Centrum)
  • Valkentoren
  • Riddershoeve (nu restaurant)
 • Marktplein: ontworpen door Maurice De Vocht (die ook het moederhuis (de kraamkliniek) tekende) en omgeven door een fraaie galerij met door Herman Cornelis gebeeldhouwde zuilen en in het midden een Uilenspiegelfontein.
 • Gemeentehuis: in 1905 gebouwd in neo-gotische stijl
 • Tibetaanse tempel van het Tibetaans Instituut
 • Bibliotheek (1968) ontworpen door architect Renaat Braem
 • Kasteel van Villers: de toren dateert uit het jaar 1267; de abdij speelde een belangrijke rol in de Schotense geschiedenis
 • Sint-Cordulakerk: met een gotisch koor en kruisbeuk uit de 15de eeuw
 • Badhuizen langs de vaart

Bewaren

Bewaren

Bewaren

like us on facebook luchthavenvervoer 

LUCHTHAVENVERVOER

airportriders quality luchthavenvervoer

Comfortabel en flexibel 
De chauffeurs van Airport Riders zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen.
Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog 4 uur voordat u vertrekt kunt reserveren, zowel online als telefonisch.
 
CALL Tel 032363838
Mob 0032479324567
 

 

antwerpen taxi luchthavenvervoer airport riders